Campaigns

For English click here

Sommige zaken zijn het waard om te delen. Daarom organiseren wij maatschappelijke bewegingen. We brengen mensen samen met een gezamenlijk doel, organiseren kennisuitwisseling en zorgen dat het doel door steeds meer mensen wordt gedeeld.

Een recent voorbeeld is het International Social Housing Festival, maar ook congres ‘Designing the delta’ en onderzoeksproject ‘Amsterdam Arrivals’.

Wij werken adaptief. Dat wil zeggen dat we vanaf het eerste begin van het project verschillende scenario’s voor ogen hebben. Afhankelijk van de betrokkenheid die we organiseren, het budget dat we bijeen brengen en de keuzes van onze opdrachtgever wordt één hiervan werkelijkheid.

In onze campagnes mixen we fysieke evenementen met online kennisdeling. We hebben ervaring met de organisatie van symposia, congressen, onderwijstrajecten, peer-to-peer platforms en online communicatie (SEO, social media, newsletters). En we ontwerpen plekken waar mensen samenkomen.

Geïnteresseerd in ons werk? We vertellen er graag meer over! Vul hieronder uw contact info en vraag in en we nemen contact op!

%d bloggers liken dit: