Onze klanten

Wij zijn blij met de opdrachtgevers waarmee we mogen werken. Deze organisaties hebben ons in het verleden ingeschakeld:

Gemeente Amsterdam

Dienst wonen van gemeente Amsterdam was één van de partners van het International Social Housing Festival, dat wij in juni 2017 organiseerden. Zie ook het Opening- en Closing event en onderzoek ‘Amsterdam Arrivals’ op deze site.

 

Aedes

Aedes is de vereniging van woningcorporaties in Nederland. De vereniging was één van de partners van het International Social Housing Festival, dat wij in juni 2017 organiseerden in Amsterdam. Zie ook het Opening- en Closing event en onderzoek ‘Amsterdam Arrivals‘ op deze site.

 

Technische Universiteit Delft

Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde biedt Bachelor en Masteropleidingen voor toekomstig architecten. Wij organiseerden leertrajecten voor de Masterfase, onder andere studio’s ‘Solo in the city’ en ‘Living with water’.

 

BNA

De BNA is de branchevereniging van architectenbureaus in Nederland. Pepijn werkte 3 jaar voor BNA en ontwikkelde talloze kennisnetwerken, bijeenkomsten, congressen en expertmeetings. Voorbeelden van dit werk voor BNA zijn congres ‘Designing the Delta’, bijeenkomstenreeks ‘Reengineering the architect’ en kennisnetwerken ‘Business Builders’ en ‘Architect in Ontwikkeling’.

 

Provincie Zeeland benaderde ons samen met CBK Zeeland voor onderzoeksproject ‘Zeeuws Vlaanderen verbonden’, waarvoor we een maand lang in-residence verbleven in Sas van Gent en als eindresultaat een visie opleverden voor de regio.

 

 

 

AFWC

De Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties behartigt de belangen van woningcorporaties in Amsterdam. In 2017 bestond AFWC 100 jaar. Voor de federatie was dit de reden om deel te nemen in de organisatie van het International Social Housing Festival. Het jaarlijkse congres was onderdeel van het ISHF.

 

Housing Europe

Housing Europe is de federatie van public, cooperatieve en sociale woningbouw in Europa. Housing Europe was één van de partners van het International Social Housing Festival. Het jaarlijkse congres was onderdeel van het ISHF.

 

 

Museum Het Schip

Museum Het Schip was één van de partners van het International Social Housing Festival, dat wij in juni 2017 organiseerden. Zie ook het Opening- en Closing event en onderzoek ‘Amsterdam Arrivals’ op deze site.

 

 

 

%d bloggers liken dit: