Over

Over Pepijn

Pepijn Bakker is adviseur op het gebied van wonen, wijken en stadsontwikkeling. Deze site biedt een overzicht van artikelen over deze onderwerpen van de laatste jaren.

Op dit moment adviseert Pepijn het bestuur van woningstichting Rochdale over de ontwikkeling en inzet van de portefeuille van van bijna 40.000 woningen in de Metropoolregio Amsterdam,

Pepijn studeerde Architecture and Planning aan de Technische Universiteit Eindhoven en behaalde in 2009 zijn Master-titel. In eerste instantie werkte hij als architect, onder andere bij architectenbureau Koen van Velsen en bij MVRDV.

Gaandeweg verschoof zijn interesse van het maken van ontwerpen, naar het ontwikkelen van ruimtelijk beleid. Eerst als medewerker van de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus (BNA). Later als organisator van het International Social Housing Festival en ten slotte als adviseur bij Rochdale.

Alle artikelen op deze site zijn geschreven op persoonlijke titel. Neem voor meer informatie, of voor het gebruik van foto’s of tekst contact op.

Contactinformatie

Pepijn is bereikbaar via mailadres: office@pepijnbakker.nl