Gesprek BNA Stadsrandenlab

Ik was weer even terug op het nest bij mijn vorige werkgever BNA, om namens Rochdale een bijdrage te leveren aan de presentatie van het Stadsrandenlab, tijdens een live cast vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Ik vertelde onder ander over de liefde-haat verhouding die wij als woningcorporatie hebben met groen in de buurt van onze gebouwen. Goed geprogrammeerd groen, waar de buurtbewoners elkaar ontmoeten, is heel goed voor de sociale cohesie. Maar onbestemd en onoverzichtelijk ‘kijkgroen’ is juist heel slecht.

En ik vertelde over het belang van meer verdichten van naoorlogse woonwijken, zoals die langs de Diemerscheg in Amsterdam Zuidoost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s