artikel BNA Stadsrandenlab

Ik werd samen met Robert Graat van Staatsbosbeheer geïnterviewd door Indira van ’t Klooster over de Diemerscheg, het groengebied ten oosten van Amsterdam Zuidoost. Het was een bijzonder gesprek bovenop de Bijlmerflat Gravestein. We keken uit over het groen aan de ene kant en de stad aan de andere kant. We vroegen ons af hoe stad en ommeland zich zo goed mogelijk tot elkaar verhouden, en ondanks onze verschillende achtergrond waren we het al snel met elkaar eens.

Het artikel verscheen in de uitgave ‘Het stadsrandenlab, nieuwe typologieën voor de kreukelzones van de stad’, uitgegeven door BNA Onderzoek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s